Videofonie

Doet u steeds met een gerust gevoel de deur open als iemand aanbelt?  Vaak zou u zich veel beter voelen als u vooraf weet wie er voor de deur staat zodat u met een gerust hart kunt opendoen of juist kunt beslissen de deur gesloten te houden.  Uw gevoel van veiligheid begint bij de deur, het is dus geen overbodige luxe om te weten wie er voor je deur staat.

 

Een parlofoon is iets dat al lang ingeburgerd is, maar dan weet je nog steeds niet altijd zeker wie er voor je deur staat. Met de groeiende vraag naar meer veiligheid is tegenwoordig een videofoon voor velen onmisbaar geworden.  Met de ingebouwde camera kunt u zien wie er voor de deur staat.

 

Het beeld kan u bekijken op een binnenpost met een scherm of u kiest ervoor de beelden te laten verschijnen op uw smartphone.  Er zijn hierin verschillende mogelijkheden zoals bv. vanop afstand de deur openen of dankzij het ingebouwde geheugen bekijken wie er aangebeld heeft toen u niet thuis was. Voor meer informatie kan u bij ons terecht zodat we een geschikte oplossing voor u kunnen aanbieden.

Toegangscontrole

Heeft u een bedrijf, winkel of horecapand? En mag bij u altijd iedereen overal komen? Waarschijnlijk niet. Met toegangscontrole beslist u wie, waar en wanneer binnen mag en kan u indien gewenst dankzij registratie achteraf ook zien wie, waar en wanneer binnen is geweest.

 

U kan kiezen op welke manier de deur geopend wordt: een code, een badge of een combinatie van beide. Toegangscontrole is ook heel handig als u bv. een poetsploeg of leveringen buiten de uren heeft. U hoeft dan niet zelf ter plaatse te gaan om de deur te openen.

 

In combinatie met een camerabewakingssysteem kan u bovendien ook nog een oogje in het zeil houden. Een toegangscontrole systeem kan ook dienst doen als een prikklok systeem voor uw medewerkers. Er zijn tal van mogelijkheden die we graag met u bespreken, zodat u de beste oplossing heeft voor uw zaak.