Een elektronische beveiliging in combinatie met mechanische beveiliging is ideaal om potentiële inbrekers af te schrikken.

Het inbraakalarm zal een indringer op de vlucht laten gaan zonder dat hij veel tijd heeft gehad om uw woning, winkel of bedrijf te doorzoeken of schade aan te richten.

We installeren geen kant-en-klaar oplossingen in de kortst mogelijke tijd, maar we denken met u mee om het best passende alarmsysteem te selecteren. Om dit maatwerk te kunnen realiseren, komen we het liefst ter plaatse bij uw thuis, winkel of bedrijf. We starten steeds met een grondige analyse van uw wensen en behoeftes en kijken nadien pas welke systemen in aanmerking komen.

Maas Beveiliging is een INCERT-erkende installateur, we plaatsen daarom ook enkel INCERT- gekeurde materialen. Bij een alarmmelding wordt u verwittigd door de sirenes die gaan loeien. Er kan ook een doormelding voorzien worden rechtstreeks naar uw mobiele telefoon via sms, pushbericht of gesproken boodschap. Er kan ook gebruik gemaakt worden voor de doormelding naar een erkende meldkamer. Bij meldingen zullen zij de contactpersonen verwittigen en de situatie verder opvolgen. U kan kiezen uit verschillende abonnementen, aangepast aan uw behoeften. Indien u niet aangesloten bent bij een erkende meldkamer, moet u uw inbraakdetectiesysteem aanmelden op de website van police-on-web.

Woning

Uw woning is uw thuis, een plaats waar je je moet kunnen ontspannen en veilig voelen. Een inbraak in uw woning heeft daarom vaak grote gevolgen, zowel op materieel als op emotioneel vlak. Samen met u bekijken we de inbraakgevoeligheid van uw woning en stellen we u een oplossing op maat voor, rekening houdend met uw wensen. We plaatsen bedrade inbraakdetectiesystemen die uitgebreid kunnen worden met draadloze componenten. Kabels worden steeds netjes weggewerkt door ons. U hebt de mogelijk om uw inbraakdetectiesysteem op een eenvoudige manier via een app op uw smartphone te bedienen, dus ook als u niet thuis bent.

Bedrijf

Een inbraak in uw bedrijf of winkel verstoort de goede werking van uw bedrijf grondig. Naast de financiële schade heeft u ook heel wat werk om de schade van de inbraak te herstellen. Tijd dat u niet kan spenderen aan uw klanten. De gekozen inbraakbeveiliging is afhankelijk van het type bedrijf dat u heeft.  Aan het inbraakdetectiesysteem kan u ook een paniekknop of mistmachine koppelen.