Thuis en op uw bedrijf moet je je veilig voelen en daar kan een camerasysteem een goede oplossing bieden. Met camera’s op strategische plaatsen, bent u steeds op de hoogte wat er zich in en rond uw huis of bedrijf afspeelt.

IP Camera’s

Wij plaatsen vooral IP-camera’s. Deze worden door middel van netwerkkabels met het opnametoestel verbonden. Het voordeel hiervan is een betere beeldkwaliteit tegenover analoge camera’s over coaxkabel. Wenst u toch een betere beeldkwaliteit over uw huidige coaxkabel, dan kunnen de analoge camera’s vervangen worden door HDCVI-camera’s. U kan opgenomen beelden via het opnametoestel later terug opvragen. Dit kan heel handig zijn bij bv. een inbraakpoging, diefstal of vandalisme. Indien u wenst kunnen we de camera’s verbinden met de meldkamer. Bij een alarm kan de meldkamer direct de beelden bekijken en meteen de situatie ter plaatse correct inschatten en de juiste personen of hulpdiensten verwittigen.

Woning

Camera’s in en rond uw woning bieden u dat extra veilige gevoel, omdat u steeds op de hoogte bent van wat er in en rond uw woning gebeurt. U kan de beelden waar en wanneer u wilt bekijken via uw computer, laptop, tablet of smartphone, dus ook als u niet thuis bent. We proberen de camera’s steeds esthetisch verantwoord te plaatsen zonder in te boeten op de kwaliteit van de beelden.

Bedrijf / Winkel

Het plaatsen van camera’s in en rond uw bedrijf of winkel is een uitstekend preventiemiddel. Het aantal diefstallen neemt af en u kunt eventuele daders identificeren. Tijdens de werkuren kunnen camera’s een extra middel zijn om de werking van uw bedrijf of winkel vlotter te laten verlopen. Bij problemen kan u snel ingrijpen en nadien kan u de beelden gebruiken om de oorzaak te achterhalen en de nodige stappen ondernemen om het probleem in de toekomst te vermijden. Een camerabewakingssysteem kan u ook combineren met toegangscontrole. Zo ziet u wie zich aanmeldt en kan u vanop afstand de deur openen. Dit kan ook heel handig zijn bij bv. leveringen buiten de werkuren.

Wij plaatsen camerasystemen van het merk Hikvision

De camera’s moeten aangegeven worden op volgende website: www.aangiftecamera.be .
Deze aangifte moet jaarlijks hernieuwd worden.

Bedrijven moeten het plaatsen van camera’s ook opnemen in het arbeidsreglement.